Een sterk en samenhangend sociaal beleid komt dichterbij.

laag inkomenzaterdag 19 september 2015 12:00

De ChristenUnie maakt zich in de gemeente Hoogezand-Sappemeer al lang sterk voor een goed en samenhangend sociaal beleid. Daarbij richten we ons op echte oplossingen. Wie in de samenleving aan de kant staat heeft een grote kans dat hij of zij alleen komt te staan. Wie aan de kant staat vereenzaamt snel.

Het hebben van betaald werk of het hebben van een andere zinvolle invulling van de dag is voor iedereen belangrijk. In ons verkiezingsprogramma hebben we dan ook aangedrongen op een goed sociaal beleid dat aandacht heeft voor de kern van het probleem. We zijn blij dat we dit nu om kunnen zetten in beleid.

Samen komen tot een beter eindresultaat.

Dat de Hoogezandster samenleving daarin volop gelegenheid krijgt om mee te doen vinden we een geweldige verbetering. Als gemeente red je het niet alleen. De kracht in de samenleving werkt beter dan een overheid die het helemaal alleen moet doen. Hier geldt dat één en één samen meer kan zijn dan twee. Een groot aantal maatschappelijke partijen wordt betrokken bij het vormgeven van een armoedepact.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Hoogezand praat over armoedebestrijding.41,0 kBapplication/pdfdownload
Labels

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht